Novosti

Budimo odgovorni i sigurni na putu

Budimo odgovorni i sigurni na putu
Foto: N.N. | Budimo odgovorni i sigurni na putu

Podsjećamo vozače da je ove godine, prvi put, zimska oprema za motorna vozila obavezna u periodu od 1. novembra do 1. aprila, bez obzira na vremenske uslove.

U cilju unaprijeđenja bezbjednosti u saobraćaju, te prevencije saobraćajnih nesreća, i ove godine članice Nestro grupacije pridružile su se velikoj kampanji Auto-moto saveza Republike Srpske "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2021".

Preventivno-bezbjednosna kampanja kreće sa Nestro benzinske stanice u Budžaku u Banjoj Luci 1. novembra, a odvijaće se u gotovo 40 lokalnih zajednica u Republici Srpskoj do 26.novembra 2021. godine.

Tokom kampanje AMS RS obezbjedio je za zainteresovane vozače koji će učestvovati u navedenoj aktivnosti besplatnu provjeru tehničke ispravnosti vozila. Biće kontrolisane vrijednosti rashladne tečnosti, kvalitet kočione tečnosti, dubina gazećeg sloja pneumatika, svjetlosno-signalni uređaji, punjenje akumulatora, uređaji za brisanje vjetrobrana, plinske istalacije i drugo.

Nestro grupacija kao društveno odgovorna, za isto takve vozače pripremila je zimski Mosol, mirisne jelkice, strugaljke za led i servisne knjižice.

Značajna stavka vožnje u zimskim uslovima, a obavezni dio zimske opreme, se odnosi na pneumatike za zimsku upotrebu. Tradicionalno, na odabranim Nestro benzinskim stanicama, u toku je akcijska prodaja zimskih auto guma poznatog brenda SAVA.

Nestro – sigurni na putu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije