Novosti

Buick Enclave za 2022. godinu

Buick Enclave za 2022. godinu
Foto: Buick | Buick Enclave za 2022. godinu

Buick Enclave dobija popravku za 2022. godinu koja se odlikuje ažuriranim dizajnom, novim sigurnosnim karakteristikama i poboljšanim karakteristikama opreme "Avenir".

Buick je redizajnirao prednji kraj tako da uključuje tanke nove farove, novu rešetku i novi dizajn branika.

Zadnja maska, iako sličnog oblika, takođe je redizajnirana sa prerađenim odbojnikom i LED dizajnom za zadnja svjetla.

Unutra je Buick ažurirao središnju konzolu tako što uključuje elektronski birač brzina sa dugmetom.

Da bi odgovarao svom sofisticiranom izgledu, proizvođač automobila se takođe pobrinuo da ga opremi vrhunskim mekanim materijalima, a sjedišta se po želji mogu grijati i provjetravati, prenosi B92.

Štaviše, povrh zagrevanja i hlađenja, sjedišta će moći i da vas masiraju.

Iako svi modeli dobijaju ažuriranje, vrhunska obloga Avenir odlikuje se jedinstvenim prednjim i zadnjim oblogama, rešetkom, zadnjim svjetlom i dizalom vrata poklopca, točkovima i svojim posebnim bojama.

Unutrašnjost ima sopstvenu apliciranu oblogu, prepoznatljive uzorke sjedišta sa cjevovodom, kao i hromiranu ploču praga. Avenir će se takođe standardno isporučivati sa grijanim, ventiliranim i masažnim sjedištima, dok će dostupna prilagodljiva tehnologija vješanja osigurati da vožnja bude udobna kao i sjedišta.

Snagu će snabdijevati poznati 3,6-litarski V6 koji proizvodi 310 ks i 266 lb-ft obrtnog momenta i uparen je sa devet-stepenim automatskim mjenjačem. Motor će standardno voziti prednje točkove, ali AVD je dostupan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije