Novosti

Dacia i UTMB World Series najavljuju saradnju

Dacia i UTMB World Series najavljuju saradnju
Foto: Ilustracija | Dacia i UTMB World Series najavljuju saradnju

Dacia od 2022. postaje službeni tehnički partner i ekskluzivni automobilski partner na trkama UTMB World Series.

U automobiliskom svijetu je Dacia na glasu kao marka koja utire nove puteve: bukvalno i u prenesenom smislu. Pragmatičan pristup kao i moderan, jednostavan i robustan dizajn, Daciji su omogućili da se fokusira na ono što je kupcima zaista bitno: pristupačne cijene i uživanje u životu. 

U skladu sa Dacijinim težnjama da se profiliše kao marka za zaljubljenike u prirodu, saradnja sa UTBM World Series je novi način da svima omogući spajanje sa prirodom kroz trail trke.

UTMB World Series je najzahtijevnije prvenstvo trail trka na svijetu u kojem svi trkači mogu da iskuse avanturu UTMB takmičenja kroz najveće međunarodne trke na najspektakularnijim lokacijama. Sa Dacijom dijeli mnoga osnovna načela: duh solidarnosti, uključivosti i razvoja pametne potrošnje. Ova saradnja im omogućava da zajedno pomjeraju te vrijednosti.

Saradnja je ugovorena za period od 2022. do 2024. godine. Kao prvi Službeni tehnički partner takmičenja UTMB World Series i ekskluzivni Automobiliski partner, Dacia će pružati ključnu operativnu podršku na trkama koje se održavaju u Evropi, prije svega obezbjedjivanjem robusnih vozila namijenjenih za terensku vožnju.

(Vrele gume)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije