Novosti

Električni Nobe 100 dolazi iz Estonije i jednostavno je neodoljiv

Električni Nobe 100 dolazi iz Estonije i jednostavno je neodoljiv
Foto: N.N. | Električni Nobe 100 dolazi iz Estonije i jednostavno je neodoljiv

Ima tri točka, električni pogon i možete pomoći u njegovom stvaranju.

Mnoge se start-up kompanije nastoje izboriti za svoje mjesto unikatnim proizvodima i inovacijama, no malo je onih koji pogode u žicu i osvoje srca automobilskih zaljubljenika. Roman Muljar i njegov Nobe je našao tu žicu jer je Nobe 100 baš takav, svako ga želi.

Klasičnog izgleda, neopterećen detaljima i modernim sistemima, ovo vozilo na tri točka nudi visoke estetske vrijednosti i još bolju praktičnost u urbanim uslovima. Nudi tri sjedala i skroman gepek, a uz električni pogon može voziti do 110 km/h. I tako oko 220 km prije idućeg punjenja. Za punjenje je potrebno oko dva sata, ali nakon što se baterije potroše na raspolaganju je još jedan set baterija.

Izrađen od 100 odsto recikliranih materijala, Nobe 100 je zaista vozilo budućnost, a da bi postao stvarnost potrebno je oko milion evra. Kampanja za start proizvodnje je otvorena, a i vi možete učestvovati u rađanju ovog vozila.

Više informacija o mogućem investiranju u ovaj projekt možete naći OVDJE.. Za uloženih 1.000 evra dobićete sunčane naočale ili rukavice, a za primjerice deset puta veći iznos ulazite u red prvih kupaca.

(index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije