Novosti

Ford Mustang sa luksuznim Neidfaktor enterijerom

Ford Mustang sa luksuznim Neidfaktor enterijerom
Foto: N.N. | Ford Mustang sa luksuznim Neidfaktor enterijerom

Šesta generacija modela Ford Mustang je bez ikakve sumnje jedna impresivna mašina. Na kraju krajeva, ipak se radi o najprodavanijem sportskom automobilu na svijetu.

Međutim, ako bi nešto na njemu moglo biti unapređeno, onda je to enterijer.

Iako je odličan takav kakav jeste, kvalitetniji i ljepši materijali bi svakako dobro došao. Da to Ford Mustang i dobije se pobrinula kompanija Neidfaktor.

Naime, ova kompanija se specijalizovala u izradi enterijera za automobile, a ono što je uradila u kabini Mustanga je zaista impresivno.

Možda krajnji rezultat nije po svačijem ukusu, ali jedinstveni enterijer svakako Mustangu donosi određenu dozu ekskluzivnosti i stila.

Naime, ljudi iz Neidfaktor-a su u kabini ovog modela ubacili dosta alkantare, koja se posebno ističe na "tunelu transmisije" i na kontrolnoj tabli. Možemo slobodno reći da je za performante automobile alkantara postala neka vrsta norme kojoj svi teže, zbog činjenice da upravo zahvaljujući njoj automobili dobijaju luksuzniji izgled.

Međutim, to nije sve što je ova kompanija promijenila u kabini Mustanga. Naime, detalji oko otvora za vazduh su ofarbani u jarko narandžastu boju, kao i detalji oko instrumenata i mjenjača, kao i držači za čaše. Kako bi se vizuleno dobio kontrast, ubačeni su i narandžasti šavovi i dijelovi od ugljenikovih vlakana.

Iz kompanije Neidfaktor navode da ovakva transformacije enterijera modela Ford Mustang košta između 4.500 i 5.500 evra što nije malo, ali u kvalitetni materijali gotovo uvijek dolaze po velikoj cijeni.

(NN/vrelegume.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije