Novosti

Giulia, Stelvio i Giulietta B-Tech

Giulia, Stelvio i Giulietta B-Tech
Foto: FCA | Giulia, Stelvio i Giulietta B-Tech

Alfa Romeo spremio je novi stilski paket za tri svoja popularna modela Giuliu, Stelvio i Giuliettu pod nazivom B-Tech.

Sva tri modela imaju upečatljive, jedinstvene tamno-sjajne detalje i polirane značke. Takođe, prepuni su visokotehnoloških sadržaja u službi udobnosti, bezbjednosti i povezanosti.

Sportske karakteristike i uživanje u vožnji se takođe ogledaju u novom dizajnu laganih alu-felni. Oprema i cijene razlikuju se od zemlje do zemlje.

Posebno B-Tech izdanje donosi mnoštvo novih funkcija osmišljenih da učine inženjerske kreacije brenda Alfa Romeo još kompletnijim i individualnijim, dok u isto vrijeme ostaju vjerni karakteristikama koje su ih učinile tako uspješnim.

Novi, upečatljivi dizajnerski elementi ističu se na modelima Giulia i Stelvio, kao na primjer tamno-sjajni dodaci u obliku slova V unutar trokrakog okvira maske hladnjaka na prednjem dijelu, poklopcima retrovizora i auspuhu uz polirane značke pozadi.

Posebne felne sa monohromatskim poklopcima upotpunjuju personalizaciju ovih modela. Felne od 18 inča su dio standardne opreme za model Giulia, dok su one od 19 inča standardne za model Stelvio, a na zahtjev, dostupne su i felne od 19 i 20 inča.

Tamno-sjajni detalji prelaze preko umetka na zadnjem braniku i izduženom profilu krova na prvom terencu brenda Alfa Romeo.

Kada su tehnološke karakteristike u pitanju, oba modela kao dio standardne opreme imaju prilagodljivi tempomat (Adaptive Cruise Control), AlfaTM Connect sistem za informisanje i zabavu sa ekranom od 8,8 inča kao i Apple CarPlayTM i Android AutoTM platforme za intergraciju pametnih telefona, DAB radio, Bi-xenon farove sa prskalicama za pranje i Alfa Connect usluge, komplet povezanih Alfa Romeo usluga koji uključuje funkciju za pozivanje pomoći u hitnim slučajevima (e-call) i funkciju za pozivanje pomoći u slučaju kvara (b-call), upravljanje/ provjeravanje stanja vozila i GPS funkcije.

Svim ovim sistemima i funkcijama se upravlja preko Alfa Connect aplikacije za pametne telefone.

Izgled modela Giulietta B-Tech potvrđuje njegov status kompaktnog sportskog automobila. Još jednom, tamno-sjajni detalji savršeno naglašavaju njegovu atraktivnu pojavu.

Na modelu Giulietta, tamno-sjajna završna obrada je vidljiva na trokrakom okviru na masci hladnjaka koji je u obliku slova V, na poklopcima retrovizora, na ručkama na vratima, okvirima maglenki, na velikoj cijevi auspuha i na Giulietta znački.

Personalizaciju dodatno upotpunjuju zatamnjeni zadnji prozori, bočni usisnici, sportski zadnji branik i tamna unutrašnjost.

I na samom kraju, ekskluzivnost ove nove verzije je zaokružena alu felnama od 18 inča sa dizajniranim sa pet rupa, koje su takođe tamne i sjajne, kao i monohromatskim poklopcima felni.

Atraktivan izgled upotpunjen je tehnološkom izvrsnošću, koja uključuje paket tehnologije Pach Tech sa Alfa Connect radiom sa ekranom od 7 inča, koji je razvila Alpina i koji je kompatibilan sa Apple CarPlayTM i Android AutoTM platformama, zadnju kameru i parking senzore, USB-HDMI ulaz i Mopar® Connect sistem, koji se povezuje sa Uconnect LIVE aplikacijom, omogućavajući kupcima da iskoriste prednosti brojnih dodatnih usluga poput pomoći na putu i pomoći u slučaju udesa, lociranje vozila i daljinsko upravljanje odabranim funkcijama, kao što su otključavanje i zaključavanje vrata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije