Novosti

Irmscher unaprijedio Opel Astru

Irmscher unaprijedio Opel Astru
Foto: Pixabay | Irmscher unaprijedio Opel Astru

Nova Opel Astra je debitovala prošle godine, ali nova generacija popularnog hečbeka tek treba da dobije OPC varijantu.

Međutim, vlasnici Astre koji žele da malo začine stvari mogu da se obrate njemačkom tjuneru Irmscher, koji nudi seriju vizuelnih modifikacija.

Počevši od eksterijera, paket koji je osmislio Irmscher ključuje naglašeno proširen prednji branik sa spliterom, nove bočne pragove, veći krovni spojler i produžetak zadnjeg branika sa difuzorom.

“Hot hatch” izgled je dodatno poboljšan crvenim akcentima po cijeloj karoseriji, Irmscher grafikom na profilu i opcionim dvotonskim tretmanom karoserije u skladu sa Opelovim najnovijim dizajnerskim jezikom

Paket vizuelnih modifikacija ne bi bio potpun bez novog seta točkova. Irmscher je najavio tri različita dizajna, uključujući “Cosmo Star” i “High Star” sa prečnikom od 19 inča, kao i “Turbo Star” koji je nešto manji, promera 18 inča.

Sve felne su dostupne u crnom tonu, sa gumama dimenzija 225/45.

Kao što se može vidjeti na renderima, ogibljenje je spušteno i to za 30 mm.

Irmscher je takođe intervenisao u unutrašnjosti sa dodacima kao što su pragovi na vratima od nerđajućeg čelika, tepisi od velura i izbor kožnih presvlaka za sjedišta.

Njemački thuner za sada nije objavio cijene svojih paketa, ali je rekao da će nadogradnje uskoro biti dostupne za naručivanje.

Dodaje da su modifikacije kompatibilne sa svim varijantama pogonskog sklopa Opel Astre, ali nije pominjao nikakva unaprijeđenja na polju snage

Opel Astra se inače nudi u 1.2 Puretech benzinskoj, 1.5 BlueHDi dizel ili HIBRID-e plug-in hibridnoj varijanti.

Izlazna snaga se kreće od 110 KS (81 kW) do 225 KS (165 kW). Pretpostavlja se da isto važi i za već potvrđenu potpuno električnu Astru-e koja dolazi 2023. godine.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije