Novosti

Jeep osvježio Renegade

Jeep osvježio Renegade
Foto: N.N. | Jeep osvježio Renegade

Američki proizvođač objavio je fotografije i tehničke detalje restilizovane verzije svog najmanjeg SUV-a koji je početkom juna debitovao pred publikom sajma automobila u Torinu.

Sada se može sagledati redizajnirani model iz svih uglova, ali i vidjeti kabina restilizovanog vozila gdje su takođe izvršene određene stilske i funkcionalne intervencije.

Redizajn spoljašnjosti obuhvata masku hladnjaka farove, branike i stop svetla, a promjene su se svele na diskretnu modernizaciju postojećeg izgleda. Osim toga, Jeep je izmijenio i dizajn stop svjetala.

U unutrašnjosti zatičemo novi, veći ekran multimedijalnog sistema i potpuno novi set komandi klima uređaja

Kada je riječ o motorizaciji, osnovnu verziju pogoni trocilindarski 1.0 litarski benzinac sa 120 ks.

Benzinsku ponudu upotpunjuje 1.3 litarski motor sa 4 cilindra koji se može naručiti u varijantama sa 150 ks i 180 ks

Dizel opcije obuhvataju 1.6 litarski agregat da 120 konjskih snaga i 2.0 motor koji je dostupan u verzijama sa 140 ks i 170 ks.

U zavisnosti od motora i paketa opreme, snaga se prenosi na 2 ili na sva 4 točka putem šestobrzinskog manuelnog mjenjača, sedmostepenog automatizovanog mjenjača sa duplim kvačilom ili pomoću devetobrzinskog automatika.

Unaprijeđena je i ponuda sistema bezbjednosti.

Renegade je opremljen upozorenjem na nehotično napuštanje vozne trake kojom se kreće, sistemom za prepoznavanje saobraćajnih znakova i upozorenjem na mogući frontalni sudar sa funkcijim automatskog kočenja.

Jeep Renegade za 2019. u prodajne salone stiže u septembru i biće dostupan u četiri paketa opreme: Sport, Longitude, Limited i Trailhawk.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije