Novosti

Jeep patriot na Fijatovom sniženju

Jeep patriot na Fijatovom sniženju
Jeep patriot na Fijatovom sniženju

BEOGRAD - Kompanija Fiat automobili Srbije (FAS) proširila je akcijsku ponudu modelom Jeep patriot, koji je sa dizel motorom i pogonom na sva četiri točka sada dostupan od 22.990 evra.

Patriot je po specijalnim uslovima ponuđen u tri verzije (Sport, Limited i 70th Anniversary) - sve tri s dizel motorom od 2,2 litra (120 kW/163 KS) i pogonom na sva četiri točka tipa "Freedom drive".

Verzija "Sport" košta 22.990 evra i standardno je opremljena elektronskom kontrolom stabilnosti (ESP), uređajima ABS, EBD i BAS na kočnom sistemu i elektronskom asistencijom za lakše kretanje na uzbrdicama (HSA - Hill Start Assist).

U osnovnom paketu opreme nalaze se i pristup vozilu bez ključa, tempomat, progresivni servo upravljač, alarm, manuelni klima uređaj, radio/CD/DVD/MP3, naplaci od lake legure i druga luksuzna oprema.

Patriot Limited, opremljen automatskim klima uređajem, prednjim svjetlima za maglu, sjedištima s kožnim detaljima, dodatnim grijanjem prednjih sjedišta i "šaržerom" za šest CD-a, košta 24.990 evra.

Jubilarna verzija 70th Anniversary ima premijum sjedišta, specijalno osvjetljenje na instrument tabli, posebne aluminijumske naplatke od 17 inča i 70th Anniversary personalizaciju, a njegova cijena je 25.290 evra.

Za Jeep patriot važe najpovoljniji uslovi finansiranja s kamatnom stopom od samo 7,99 odsto u saradnji sa Kredi agrikol bankom, a ponuđena je i opcija otkupa starog vozila koje može da posluži kao učešće za kredit.

Isti uslovi finansiranja važe i za druga vozila iz proizvodnog programa grupacije Fiat automobili, koje kompanija FAS nudi po veoma povoljnim cijenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije