Novosti

Jeep predstavio metlice brisača sa po 12 rupa

Jeep predstavio metlice brisača sa po 12 rupa
Foto: Screenshot/YouTube | Jeep predstavio metlice brisača sa po 12 rupa
N.N.

Jeep je objavio da vlasnici njihova dva modela pravih terenaca Wrangler i Gladiator sada mogu da imaju čistiji pogled na stazu ili put sa novim metlicama brisača visokih performansi tima Jeep Performance Parts (JPP) u Moparu, koje brzo čiste vjetrobransko staklo s manje tečnosti za pranje.

Ključni element novih JPP performansnih brisača je 12 laserski isječenih rupa duž svake metlice, stvarajući mokre mlazove koji ispuštaju tečnost za pranje cijelom dužinom, preplavljujući prljavo vjetrobransko staklo dok metlica putuje duž svog luka.

Prljavština i komadići npr. zemlje se ispiru prvim potezom, navodi Tportal.hr.

Uz onemogućene standardne mlaznice za raspršivanje tečnosti, JPP sistem koristi manje tečnosti za pranje dok minimizuje 'slijepe sekunde' prljavog vetrobranskog stakla tokom vožnje.

"Naše nove, inovativne JPP metlice brisača brzo vraćaju vidljivost dok se suočavaju s najtežim stazama zadržavajući tečnost za pranje tamo gdje joj je mesto - na staklu", rekao je Mark Bosanac, viši potpredsednik za Sjevernu Ameriku, Mopar servis, dijelove i brigu o kupcima. 

"Savršene za terensku ili drumsku vožnju, naše nove ultra-sposobne metlice brisača samo su jedan od više od 500 provjerenih, fabričkih podržanih dijelova i dodataka u našem Jeep portfelju."

JPP komplet brisača performansi (Mopar broj dela PW100013AB) je sada dostupan u SAD-u i Kanadi (uskoro na drugim tržištima) za modelsku godinu 2018. i novije modele Jeep Wrangler i Jeep Gladiator. 

Komplet sadrži metlice i cijevi potrebne za početnu ugradnju, kao i jedan set zamjenskih metlica, a preporučena maloprodajna cijena američkog proizvođača je 140 dolara.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije