Novosti

Lamborghini obložila kristalima

Lamborghini obložila kristalima
Foto: Instagram | Lamborghini obložila kristalima

Ako ste posjetili London, znaćete da se u centru grada unutar nekoliko minuta može pronaći nemali broj Lamborghinija, Ferrarija i ostalih egzotičnih jurilica.

Kako se istaći u takvom okruženju najbolje zna ruskinja Daria Radionova koja je svoj Lamborghini Aventador SV odlučila obložiti sa Swarovski kristalima!

Možda se sjećate Mercedesa CLS-a ili crvenog Lamborghinija Huracana optočenih kristalima? Ti modeli takođe su imali istu vlasnicu koja kroz centar Londona ne prolazi nezapaženo.

Najnovija kreacija možda je i najimpresivnija od svih, budući da je na Aventador SV "montirano" čak 2 miliona Swarovski kristala!

Pritom se pazilo na sve detalje, pa su čak i bočne oznake modela napravljene od kristala. Posao je odradila kompanija Cars in Cloaks iz Londona, kristali su montirani ručno i cijeli proces je, kako je Daria napisala na svom Instagramu, trajao preko 700 sati!

Ovaj Lamborghini biće čest gost na ulicama Londona budući da Daria u centru engleske prijestonice ima svoj butik s jaknama, pa će joj cijela priča oko kristalnog Lamba dobro doći kao svojevrsni PR.

(jutarnji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije