Novosti

Mercedes najavio unikatni auto snova

Mercedes najavio unikatni auto snova
Foto: Screenshot/Instagram | Mercedes najavio unikatni auto snova

Mercedes je objavio niz tizera kojima želi da zagolica maštu ljubitelja automobila ovog brenda. Iako su prvi renderi nagovještavali kako bi G klasa mogla imati neke veze sa novim vozilom, najnoviji video otkrio je potpuno drugačiji smjer.

Novi jedinstveni Mercedes nastao je u saradnji sa muzičarom poznatim kao Will.I.Am, a radi se o radikalnoj modigikaciji modela GT 63 S E Performance.

Sada je to ekstremno izduženi kupe sa dvoja vrata. Ona se otvaraju "naopačke“, a uz izuzetno dugu haubu predstavljaju okosnicu novog dizajna. Prednji kraj donosi nešto sasvim novo, uz napomenu da bi sve trebalo biti pod velom retro dizajna.

Više detalja o ovom automobilu znaće se za par dana, s obzirom da je 5. maja zakazana zvanična premijera, a onda će biti poznata i priča koja stoji iza ovog specijalnog Mercedesovog kupea.

Sudeći po informacijama koje su pratile objave, vrlo vjerovatno se radi o unikatu koji će biti ponuđen na prodaju na dobrotvornoj aukciji, da bi tako dobijena sredstva bila donirana jednom školskom programu vezanom za tehničke nauke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mercedes-AMG (@mercedesamg)

 

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije