Novosti

Pratite nas na Google news

Mercedes star 32 godine zasijao bez kapi nove farbe

Mercedes star 32 godine zasijao bez kapi nove farbe
Foto: Printscreen YouTube | Mercedes star 32 godine zasijao bez kapi nove farbe
N.N.

Postoje oni automobili koji ljudima jednostavno prirastu za srce. Potpuno je nevažno da li je u pitanju neki redak i ekskluzivan model, stari ćaletov Golf ili "tristać" naslijeđen od djede, to je auto koji "ostaje u porodici" i postaje porodično naslijeđe

Za takve četvorotočkaše njihovi vlasnici su u stanju da se vežu kao za članove svoje porodice, pa ih tako i tretiraju, naročito ako je automobil naslijeđen od neke veoma drage osobe.

A jedan od takvih automobila, čije ključeve je teško predati nekom drugom, je i ovaj 32 godine star Mercedes 190D 2.5, čiji je vlasnik poželio da svom porodičnom naslijeđu vrati stari sjaj.

Iako tehnički ispravan, ovaj Mercedes duži niz posljednjih godina nije bio vožen, već ih je proveo izložen suncu i britanskim vremenskim uslovima.

Njegova potpuno izbledela karoserija bila je puna ogrebotina, koje je naizgled bilo nemoguće popraviti. Ipak, jedno kvalitetno profesionalno pranje i poliranje dovelo automobil u ono stanje u kome ga je prvi vlasnik previše od tri decenije izvezao iz salona. A sve je izvedeno bez nanošenja ijedne kapi nove farbe na karoseriju.

(Telegraf.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije