Novosti

Morgan predstavio specijalne verzije svojih modela

Morgan predstavio specijalne verzije svojih modela
Foto: N.N. | Morgan predstavio specijalne verzije svojih modela

Kompanija Morgan ove godine proslavlja svoj 110. rođendan, te je upravo iz tog razloga predstavila specijalna izdanja svojih modela 3 Wheeler, Plus 4 i Roadster.

Nazvani "110 Anniversary" ovi modeli posjeduju jedinstvene oznake ali i dostupni su sa novim bojama i drugim detaljima, između ostalog.

Naime, osim "Sport Range" boja, tu su sada i "Classic Range" i "Metallic Range" palete boja koje je izabralo odeljenje za dizajn kompanije Morgan. Te nove boje predstavljaju omaž najpopularnijim bojama sa automobila te kompanije tokom njene čitave istorije.

Tu su još i novi sportski izduvni sistem, kao i neki drugi detalji u enterijeru. Kada smo već kod enterijera u njemu dominira drveni ili kožom presvučeni Moto-Lita volan, sjedišta presvučena Yarwood kožom kao i logo "110 Anniversary" na naslonima za glave koji može biti urađen sa šavovima u istoj ili različitoj boji. Sve navedeno ulazi u cijenu vozila.

Naime, model 3 Wheeler 110 Anniversary se prodaje po ceni od 44.943 evra u Velikoj Britaniji, dok modeli Plus 4 i Roadster koštaju po 50.202, odnosno 69.686 evra.

(NN/vrelegume.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije