Novosti

Na Sajmu automobila u Banjaluci izložena 24 modela

Na Sajmu automobila u Banjaluci izložena 24 modela
Foto: Velibor Tripić | Na Sajmu automobila u Banjaluci izložena 24 modela

BANJALUKA - Na prvom Sajmu automobila, koji je večeras otvoren u "Delta Planetu" u Banjaluci, izložena su 24 vozila.

Četvorotočkaše predstavljaju S AUTO - Seat, Audi Centar - Audi, Auto Servis NV - Volkswagen, Auto Komerc VS - Škoda, Marketauto - Fiat, Guma M - Renault, Nissan, Dacia, Metago - Mazda, C-Auto - Citroen, Verano Motors - Peugeot, Sladaboni - Toyota, AC Nešković - Opel, Auto Plus BH - Hyundai i Kia, te CFM moto - jedno quado vozilo.

Siniša Miladić, iz Službe marketinga i prodaje kompanije "Verano Motors", naglašava da se na Sajmu predstavljaju sa tri modela, a to su novi peugeot 208, peugeot 3008, koji je bio jedan od najprodavanijih modela u prošloj godini, te novi peugeot 508.

"Smatramo da će na ovom sajmu biti jako veliki broj posjetilaca, tako da ćemo uspjeti da prezentujemo jedan od najnovijih modela peugeota 208. U vrijeme kada svi rade na ispunjavanju ekoloških normi, naglasio bih da je ovo jedan od modela koji ima u potpunosti električni motor. Uz to, postoji mogućnost da se ovaj automobil naruči u elektro verziji", rekao je Miladić u izjavi za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, već poslije sajma, ovaj četvorotočkaš će biti registrovan kao testno vozilo, odnosno, moći će da se proba.

"Verzija peugeota 208, koja je izložena na ovom sajmu je sa benzinskom varijantom motora 1.2, sa 100 konjskih snaga, u 'Allure' paketu opreme", precizirao je Miladić.

On je naglasio da je kompanija "Verano motors" zadovoljna poslovnim rezultatima u prethodnoj godini, a one koji žele da sebi priušte novog ljubimca na četiri točka, pozvao je da ih posjete, jer nude automobile široke palete modela, koje, uz ostalo, odlikuju besprijekorna udobnost i vrhunski dizajn.   

Aleksandar Stijaković, marketing menadžer u preduzeću "Marketauto", a koje je, kako kaže, generalni uvoznik brendova FIAT, Alfa Romeo, te Jeep, ističe da je ovaj sajam dobra prilika da se u Banjaluci promoviše tržište novih automobila.

"U regiji Banjaluka nedostaje ovakvih sajmova, tako da je ova manifestacija dobar način da se to nadoknadi", naveo je Stijaković.

Sva vozila izložena su na donjem spratu "Delta Planeta" i već prvog dana sajma izazvala su veliko interesovanje posjetilaca.

Organizatori poručuju da na jednom mjestu, do 26. januara, možete da pogledate sve modele, ali i da se upoznate sa novitetima autoindustrije. Izgladači su za kupce obezbijedili pogodnosti tokom trajanja sajma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije