Novosti

Pratite nas na Google news

Nagrađeni najbolji Toyotini trgovci u Evropi

Nagrađeni najbolji Toyotini trgovci u Evropi
Foto: N.N. | Najbolji Toyotini trgovci u Evropi nagrađeni za posvećenost zadovoljstvu stranaka
N.N.

Ichiban na japanskom znači "broj jedan", a Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz Evrope koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka.

Dodjela nagrada Ichiban za najboljeg trgovca 2019. održana je uz Ženevsko jezero u francuskom gradu Evianu, okupivši 45 trgovaca koji najbolje pokazuju šta je to potrebno da biste bili "Najbolji trgovac u gradu".

Preko 2.500 evropskih trgovaca se svake godine nadmeće za čast osvajača nagrade Ichiban, pokazujući jedinstveni pristup i posvećenost Toyotinom principu "Stranka je na prvom mjestu".

Kompanija Sladaboni Iz Banjaluke, ovlašteni zastupnik od 2004. godine, po šesti put se našla u društvu najboljih- Ichiban nagrade 2013.,2014.,2016.,2017.,2018., a sad zvanično i 2019.godine.

Vlasnici firme, Slavko i Božana Jotanović, primili su Ichiban nagradu za 2019. godinu od Dr Van Zyla.

Tokom ceremonije, predsjednik i CEO Toyota Motor Europe, Dr Johan Van Zyl, je svim okupljenim trgovcima odao priznanje za izuzetne rezultate. Naglasio je važnost slušanja onoga što stranke govore i stvaranja personalizovanog iskustva za svaku stranku.

"Kupac je u središtu svih naših ključnih poslovnih odluka. Svi ovdje danas okupljeni su pokazali širom Evrope da je osiguravanje potpunog zadovoljstva stranaka srž naših svakodnevnih aktivnosti", naglasio je Dr Johan Van Zyl, predsjednik i CEO Toyota Motor Europe.

Počasni gost na dodjeli nagrada Ichiban 2019. bio je južnoafrički paraolimpijac, Tyrone Pillay. Napravio je kratki odmor od svojih priprema za Olimpijske igre u Tokiju 2020. i svog posla u Toyota South Africa kako bi se susreo sa najboljim evropskim trgovcima. Tyronea je nadahnula njihova posvećenost te je komentarisao "Vi ste evropski nositelji zlatnih medalja u svijetu maloprodaje automobila!"

  • 45 trgovaca, pobjednika iz cijele Evrope okupilo se uz obalu Ženevskog jezera
  • Po šesti put kompanija Sladaboni iz BiH u društvu najboljih
  • Paraolimpijac Tyrone Pillay je čestitao pobjednicima

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije