Novosti

Pratite nas na Google news

Novi Audi Q2 iznenadiće mnoge

Novi Audi Q2 iznenadiće mnoge
Foto: Printscreen YouTube | Novi Audi Q2 iznenadiće mnoge
N.N.

Njemačka kompanija Audi predstavila je svoj najmanji SUV Q2, u svojoj već dobro poznatoj gami, a prototip je prvi put viđen na testiranju.

Iako se čini da lagana maskirna maska modela otkriva da će promjene dizajna biti suptilne, možemo vidjeti redizajnirane branike sa prednje i zadnje strane i novi dizajn prednje svjetlosne grupe, pri čemu će LED svetla vjerovatno biti standardna.

Očekujte i osveženu paletu boja i nove dizajne aluminijumski felni. Još nije jasno koliko kolike će biti promjene u unutrašnjosti. Audi je svoje vrhunske modele prebacio u novi dizajn enterijera fokusiran oko klimatskih sistema i sistema za zabavu sa dva ekrana.

Novi Q2 će, kao i njegov "rođak" audi A4, vjerovatno imati multimedijali ekran na vrhu središnje konzole, ali će ekran biti širi, i najnovije grafičke i softverske karakteristike.

Tu je i ažurirani ekran digitalnog instrumenta Virtual Cockpit.

Audi će gotovo sigurno u Q2 uvesti 48V hibridne motore namenjene poboljšanju efikasnosti. Kao i kod drugih modela kompanije iz Ingolštata, očekujte da će ovi agregati biti dostupni samo u snažnijim verzijama.

SQ2 verzija bi takođe mogla da se pojavi, dok bi hibridna varijanta takođe mogla da bude predstavljena kasnije.

Očekujte da će novi Q2 biti zvanično predstavljen u drugoj polovini 2020. godine i da će biti u prodaji krajem godine ili početkom 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije