Novosti

Novi Ducati Multistrada V4

Novi Ducati Multistrada V4
Foto: Khangnht/Pexels | Novi Ducati Multistrada V4

Poslije samo godinu dana od početka prodaje, Ducati Multistrada V4 dobija skromno ažuriranje za 2022. godinu, a glavna karakteristika je poluautomatski sistem za spuštanje ogibljenja.

Koncept oponaša onaj koji je prvi put viđen na Harley-Davidson Pan America 1250 avanturističkom modelu, gdje je prednaprezanje na viljuške i zadnji amortizer smanjeno pri zaustavljanjima i malim brzinama kako bi se vozaču pomoglo da ima čvrst kontakt sa podlogom, piše Moto-berza.

Funkcija “minimalnog prednaprezanja” dolazi na sve modele Ducati Multistrada V4 S za 2022. godinu, a za one koji imaju model iz 2021. u svojoj garaži, Ducati nudi besplatno ažuriranje softvera.

Ducati takođe nudi besplatno ažuriranje svog softvera za povezivanje, što sa sobom donosi niz poboljšanja, uključujući mogućnost povezivanja mobilnog telefona sa motociklom bez potrebe da ekran bude osvijetljen.

Multimedijalne operacije Multistrade V4 bile su jedna od nekoliko slabih tačaka motocikla, zbog čega je ovo ažuriranje posebno dobrodošlo.

Održavanje koraka sa jednom od istaknutih karakteristika Harley - Davidsona takođe izgleda kao pametan potez za italijanski brend, jer pokušava da održi Ducati Multistrada V4 kao “najbolji od ostalih” u odnosu na segment kojim dominira BMW R1250GS.

Promjene napravljene u liniji Ducati Multistrada V4 za 2022. uključuju aluminijumske bočne kofere i Givi top-box, kao i novu Iceberg White bijelu boju.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije