Novosti

Novi Hyndai Santa Fe biće predstavljen sljedećeg mjeseca

Novi Hyndai Santa Fe biće predstavljen sljedećeg mjeseca
Foto: Ilustracija | Novi Hyndai Santa Fe biće predstavljen sljedećeg mjeseca
N.N.

Kompanija Hyundai je najavila da će novu generaciju modela Santa Fe predstaviti na Sajmu automobila u Ženevi. Međutim, nećemo morati toliko da čekamo da bi smo vidjeli kroz kakve je modifikacije prošao ovaj model.

Naime, korejski proizvođač automobila planira da novu generaciju ovog krosovera predstavi tokom februara. A u skladu sa tim, kompanija je pustila i tizer fotografiju.

Model Santa Fe je svoju premijeru imao 2001. godine. Druga generacija je predstavljena 2007., a nakon nje, 2013. godine je predstavljena i treća generacija ovog modela. Sada, skoro pet godina kasnije, i nakon što su predstavljeni manji modeli Tuscon i Kona, na red je došlo i predstavljanje nove generacije Santa Fe.

Proizvođač za sada nije otkrio puno o ovom modelu, osim činjenice da će posjedovati najsavremenije bezbjednosne sisteme kao što su automatsko kočenje u hitnim slučajevima, nadgledanje mrtvih uglova, upozorenje na čeoni sudar i slično.

Na osnovu tizer fotografije možemo zaključiti da će nova generacija modela Santa Fe dijeliti linije dizajna sa drugim modelima ovog proizvođača, poput Kona, Sonata i Veloster, koji je predstavljen prije samo nekoliko dana. Na osnovu međuosovinskog rastojanja možemo zaključiti da je na slici model sa tri reda sjedišta, a ne model sa pet sjedišta, Santa Fe Sport.

(vrelegume.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije