Novosti

Počela motorijada u Modriči

Počela motorijada u Modriči
Foto: Ilustracija | Počela motorijada u Modriči

Defileom gradskim ulicama i rok koncertom lokalnih grupa u Modriči sinoć je počela 16. motorijada, koju organizuje Moto-klub "Balkanika".

Predsjednik "Balkanike" Alem Bećirbašić rekao je Srni da su na susrete stigli bajkeri iz 25 moto-klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH, Slovenije, Srbije, Hrvatske, Austrije, Crne Gore, Njemačke, Švajcarske, Makedonije, Italije i Mađarske. 

"Do početka susreta u kampu, koji se nalazi u krugu Auto-moto društva Modriča, okupilo se 350 bajkera", rekao je Bećirbašić. 

On je istakao da su organizovanu vožnju ulicama grada pozdravili brojni građani Modriče. 

Jedan od osnivača i dugogodišnji predsjednik "Balkanike" Sanel Grabovica istakao je da su Modričani odlični domaćini, zbog čega u ovaj grad rado dolaze motocilisti iz susjednih, ali i udaljenih evropskih država. 

"Trudimo se da svojim ponašanjem pokažemo da bajkeri nisu `žestoki momci` i opasni učesnici u saobraćaju", rekao je Grabovica. 

On je napomenuo da članovi "Balkanike" do sada nisu izazvali nijednu saobraćajnu nezgodu na području Modriče i u okruženju, te da se pridržavaju saobraćajnih propisa, ali i kodeksa ponašanja Kluba koji je osnovan prije 18 godina. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije