Novosti

Pratite nas na Google news

Porsche BH otvorio novi školski centar

Porsche BH otvorio novi školski centar
Foto: N.N. | Porsche BH otvorio novi školski centar
PR

​U sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bosanskohercegovačko tržište-Porsche BH, konstantno edukuje kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih partnera.

"U Rajlovcu (Sarajevo) se nalazi serviso-školski centar koji smo opremili sa najnovijim tehnologijama i eksponatima kako bi naši treneri mogli mogli prenositi znanje stečeno kod proizvođača na mrežu ovlaštenih partnera. Odjeljenje Servisne škole importera broji 5 trenera koji konstantno educiraju servisno osoblje partnera kako u tehničkom, tako i netehničkom segmentu. Trenutno se, u novim prostorijama, vrši obuka za tehnologije najnovijih modela vozila, između ostalih za novu Škoda Scalu, Seat Tarraco itd.", ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche Bosna i Hercegovina.  

"Elektro mobilnost je postala evropska svakodnevnica, pa tako i mi idemo u smjeru obuke ovlaštene mreže partnera za ovaj segment poslovanja. U prostorijama servisne škole je nabavljen i prvi Moon punjač za električna vozila te će naše osoblje uskoro krenuti u aktivnije školovanje partnera i za ovaj segment", dodaje Kozadra.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije