Novosti

Pozdrav proljeću uz otvaranje moto sezone

Pozdrav proljeću uz otvaranje moto sezone
Foto: N.N. | Pozdrav proljeću uz otvaranje moto sezone

BANJALUKA - Moto klub "Istok" trinaestu godinu za redom obilježava početak još jedne moto sezone u gradu na Vrbasu.

U susret Danu grada Banjaluke, 22.aprila, kao i prethodnih 12 godina prirediće se okupljanje mnogobrojnih prijatelja, bajkera, moto klubova, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz inostranstva.

Posjetioci mogu da očekuju vrhunsku ponudu i vrhunski rock'n'roll, čime će se ozvaničiti početak vožnje dvotočkaša u Banjaluci.

Kao što je poznato, Banjalukom se svake godine protegne kilometarska kolona motocikala koja je prethodnih godina na otvaranju moto sezone brojala i do 500 motora i zaljubljenika u dvotočkaše.

Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji koja prvenstveno promoviše sigurnu vožnju, čemu svjedoči i dugogodišnje partnerstvo sa Auto moto savezom Republike Srpske, a sa nastojanjem da se pokuša probuditi svijest kod nesavjesnih vozača, zbog čega, nažalost, gotovo svake godine strada veliki broj učesnika u saobraćaju.

Druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

Naime, na obali Vrbasa i ove godine u subotu, 14. aprila plato ispred Ronilačkog kluba Buk preplaviće na stotine dvotočkaša kako bi tradicionalno obilježili početak ovogodišnje moto sezone!

Za cjelodnevni program su zaduženi banjalučki rock'n'roll-eri, grupe Balkan Express i Tupas Mene, a zahvaljujući mnogobrojnim partnerima očekuje se odlična ponuda, nesvakidašnje cijene i čuveni bajkerski pasulj koji je za sve bajkere besplatan.

Svi banjalučki bajkeri su pozvani da se pridruže u akciji dobrovoljnog darivanja krvi, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju veliko srce i bezrezervnu humanost.

Prijatelj ove manifestacije je AMS RS, koji će na ovom događaju predstaviti svoje aktuelne akcije za bezbjednost saobraćaja, a napominjemo da je AMS RS partner gotovo svih godišnjih aktivnosti MK Istok iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije