Novosti

Predstavljen modernizovani Nissan Note Aura

Predstavljen modernizovani Nissan Note Aura
Foto: YouTube/Vision Effect TV/Printscreen | Predstavljen modernizovani Nissan Note Aura

U Japanu je predstavljen modernizovani Nissan Note Aura koji za novu modelsku godinu dobija redizajnirano lice, nove točkove i revidiranu unutrašnjost.

Pored standardnog modela Note Aura, Nissan je takođe pokazao specijalna izdanja Autech i 90th Anniversary i potvrdio da će se Nismo verzija pojaviti u julu.

Obnovljeni Nissan Note Aura stiže nakon prošlogodišnje premijere obnovljenog modela Note, pa je Note Aura time usklađen sa Nissanovim najnovijim stajlingom.

Vizuelna izmjene su fokusirane na prednji dio, gdje Note Aura dobija širu masku i sportskiji branik, kao i nove umetke ispod LED farova, dok se pozadi izdavaja promijenjeni branik.

Takođe, tu su i nove aluminijumske felne od 17 inča koje imaju futuristički dizajn.

Što se tiče unutrašnjosti, većih promjena nema, ali se pominju nove kombinacije materijala i boja.

I oprema je poboljšana u čitavom asortimanu, sa standardnim električnim podešavanjem vozačevog sedišta, većim pretincetom za rukavice i osvijetljenim USB-C mestom.

Specijalno izdanje Note Aura 90th Anniversary dodaje bakarne akcente, crne aluminijumske felne i premium presvlake unutrašnjosti.

Tu je i Nissan Note Aura Autech koji ima aero body kit sa izmijenjenim branicima i pragovima, hromiranu masku i nov komplet točkova. Tu je i prepoznatljiva Autech ekskluzivna plava boja sa kontrastnim crnim krovom. U unutrašnjosti Autech opremu uključuje crnu kožu sa plavim šavovima i tamno sivim akcentima.

Hibridna postavka se sastoji od 1,2 litarskog benzinskog motora sa 60 kW/82 KS koji radi kao generator, a dolazi zajedno sa jednim (u 2WD verziji) ili dva elektromotora (kod AWD verzije). Prednji e-motor ima 100 kW/136 KS, dok opcioni zadnji e-motor ima 50 kW/68 KS.

Dotjerani Nissan Note Aura je dostupan za naručivanje u Japanu. Cijene počinju od 2.779.700 jena (16.490 evra) za početnu verziju 2WD i završavaju sa 3.331.900 jena (19.765 evra) za top verziju Autech 4WD.

(Autoblog.rs)

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije