Novosti

Pratite nas na Google news

Prva Auto-moto berza polovnih vozila

Prva Auto-moto berza polovnih vozila
Foto: Tanjug | Prva Auto-moto berza polovnih vozila
Tanjug

NOVI SAD - Prva Auto-moto berza, na kojoj će posjetioci moći da vide bogatu ponudu polovnih automobila i opreme, otvorena je danas na Novosadskom sajmu i trajaće danas i sutra.

Na oko 10.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora nastupiće više od 50 izlagača polovnih automobila, oldajmera, personalizovanih vozila, motora i auto-moto opreme.

Posjetioci će tokom vikenda moći da se druže sa ljubiteljima motociklizma, uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posjetioce očekuju vrijedni pokloni i nagrade.

"Izlagački segment upotpuniće berza maketa i igračaka automobila, izložba oldtajmera, CAR SHOW drift zabavni program, koji počinje sutra, u 10 sati, kao i saobraćajna olimpijada. Danas u 15 sati sa Mišeluka će krenuti defile motociklista, njih preko 2.000, koji će doći ovde, na Novosasdski sajam", izjavio je predsjednik Saveza vozača Vojvodine, Marko Topo.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković očekuje da će Auto-moto berza u budućnosti biti uvrštena u kalendar sajamskih manifestacija.

"Organizacijom još jedne manifestacije, poput Auto-moto berze, želeli smo da upotpunimo ponudu Novosadskog sajma, odnosno da stavimo u funkciju lokaciju i infrastrukturu Sajma. Nadamo se da će i izlagači i posetioci prepoznati kvalitete ove izložbe, te da će Auto-moto berza ući u kalendar naših sajamskih manifestacija", rekao je Cvetković.

Član Gradskog vijeća za privredu Milorad Radojević očekuje da će Auto-moto berza na Novosadskom sajmu postati tradicionalna, prije svega zbog atraktivnosti.

"Polovni automobili su važan segment privrede i Novog Sada i cele Srbije. Više od 200 miliona evra je prošle godine bila vrednost tržišta polovnih automobila. Ovom berzom indirektno pomažemo lokalnim dilerima, a istovremeno posetioci mogu da vide kakva je ponuda“, rekao je Radojević.

Auto-moto berzu organizuju Savez vozača Vojvodine i Novosadski sajam, uz podršku Grada Novog Sada, a radno vrijeme za posjetioce je od 10 do 20 sati.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije