Novosti

Prvi zvanični crteži inovirane Škode Karoq

Prvi zvanični crteži inovirane Škode Karoq
Foto: Škoda promo | Prvi zvanični crteži inovirane Škode Karoq

Uskoro će stopama većeg krosovera s oznakom Škoda Kodiaq, poći i svježiji češki model s povišenom pozicijom sedenja Karoq.

Dakle, nakon što je Karoq premijerno prikazan u Evropi, što se zbilo prije nešto jače od četiri godine, debi restilizovane verzije je najavljen za posljednji dan ovog mjeseca, o čemu smo pisali prije par dana. Zato i predlažemo da pogledate taj izvještaj gdje smo vjerovatno iznijeli više pojedinosti i razumnih očekivanja od noviteta.

Ideja današnjeg članka jeste prije svega da vam prikažemo prve oficijelne crteže novajlije, one iz koji se mogu spoznati ključne stilske modifikacije koje ćemo za oko dvije nedjelje i vidjeti na "pravim fotografijama".

Restilizovani Karoq će dobiti nove branike, novu rešetku hladnjaka s drugačijom formom, što će reći kako već i sami možete da pogodite, da će maska postati šira, veća od aktuelne. Modifikovani farovi će postati razdjeljeni, to jest dvodjelni, uz manji blok smješten ispod glavne rasvjete. Upravo taj razmak između gornje i donje sekcije farova će označiti i liniju prekida dioda koje igraju ulogu dnevnog svjetla.

S druge strane, ovog puta i bukvalno, to jest na zadnjici osvježenog Karoqa ćemo vidjeti manja, kompaktnija stop svjetla. Biće usvojen pristup tankih vodorovanih sekcija. Naposlijetku, najavljeno je da će se na petim vratima pojaviti i izduženi spojler.

Znajući da češka marka često voli da se "ogrebe" za besplatan marketing, predviđamo da će se prije 30. novembra i zvanične premijere, pojaviti još fotografija i članaka ovog tipa, pri čemu će mnogi doprinijeti promotivnoj kampanji Škode i objavom očekivanih crteža enterijera novog modela. Kako bilo, ne očekujte nikakve spektakularne objave na temu tehničkih unaprijeđenja Karoqa, prenosi AutoRepublika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije