Novosti

Rasprodaja vozila: Do 15.000 KM popusta

Rasprodaja vozila: Do 15.000 KM popusta
Foto: N.N. | Rasprodaja vozila: Do 15.000 KM popusta

Razmišljali ste o kupovini vozila, ali vas je ovo izazovno vrijeme uzrokavano pandemijom Corona virusa preduhitrilo i poremetilo vam planove?

Ipak, lijepe vijesti stižu iz Renault, Nissan i Dacia salona gdje su za svoje kupce pripremili posebne prodajne akcije i to nadohvat ruke uz jednostavan način rezervacije i kupovine vozila.

Akcija se odnosi na lager novih vozila uz isporuku ODMAH, a nude i mogućnost isporuke na kućnu adresu!

Kako bi kupci lako napravili svoj izbor osigurali su online pregled svih lagerskih vozila i rezervacije putem svog weba gdje se nalaze sve potrebne informacije o vozilima za jednostavan izbor:

izaberiiodvezi.renault.ba

izaberiidovezi.dacia.ba

izaberiidovezi.nissan.ba

Specijalne cijene vozila važe do isteka zaliha. Cijene vozila su do registracije!

Trenutno na Renault lager vozila možete ostvariti popust do čak 15.000 KM, a Renault best buy bogato opremljeni CLIO Generation može biti vaš za 19.200 KM! Novi, atraktivni MEGANE u bogatoj Limited opremi čeka svog vlasnika uz fenomenalnu cijenu od 27.990 KM!

Iz Dacia ponude izdvajamo najpristupačniju limuzinu na BiH tržištu Dacia LOGAN za cijenu od 15.000 KM!

Nissan vozila s lagera uz akcijsku ponudu možete odvesti već za 23.900 KM, a niti najprodavanijeg SUV modela u Evropi nije zaobišla velika rasprodaja pa će vas atraktivni QASHQAI iznenaditi popustom do 9.000 KM!

Rasprodaja lagerskih vozila se odnosi i na rabljena Renault SELECTION vozila s garancijom, a njihovu ponudu možete pogledati na: rabljenavozila.renault.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije