Novosti

Red Bull Racing e-Scooter RS 1200 AT stiže na evropsko tržište

Red Bull Racing e-Scooter RS 1200 AT stiže na evropsko tržište
Foto: Printscreen/YouTube | Red Bull Racing e-Scooter RS 1200 AT stigao na evropsko tržište

Prepoznatljivih Red Bul boja, inspirisan Formulom 1, te s vrlo moćnim elektromotorom, jakom baterijom i odličnim voznim karakteristikama, to je novi Red Bull Racing e-Scooter RS 1200 AT.

Red Bull Racing e-Scooter RS 1200 AT je prošao sve certifikacijske postupke za evropsko tržište, tako da bi se ovih dana mogao pojaviti u prodaji. Osim pretpoznatljivog izgleda može se pohvaliti i s dvostrukom suspenzijom koja je itekako važna ako se vozite po neravnom terenu.

Ugrađen je vrlo agilan elektromotor od 500W koji može postići maksimalnu brzinu od 25km/h, a što je u skladu s evropskim zakonima tako da ga ne trebate registrovati (posebni zakoni su u Njemačkoj i Švajcarskoj). Ugrađena je i jaka baterija od 960Wh koja vam pruža autonomiju do čak 60 kilometara. Četiri su načina vožnje (moda), a s obzirom na snažni elektromotor može savladati uspon i do 33º. Točkovi su veći, dijagonale 13 inča i s gumama punjenim vazduhom, a ako tome dodamo prednji i zadnji amortizer vožnja bi trebala biti precizna i ugodna.

(Računalo.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije