Novosti

Pratite nas na Google news

Spektakularan debi novog modela FIAT 500X

Spektakularan debi novog modela FIAT 500X
Foto: N.N. | Spektakularan debi novog modela FIAT 500X
N.N.

Novi 500X se trenutno predstavlja internacionalnim predstavnicima medija na fascinantnoj lokaciji National Museum of Cinema (Nacionalni Muzej filma), koji se nalazi u Mole Antonelliana u Torinu od 2000.

To je veoma poseban događaj koji je naglašen novim 500X logotipom koji se projektuje noću na spomeniku koji dominira gradskim pejzažem preko jednog veka: uverljiv znak prave povezanosti između Torina, brenda Fiat i veličanstvenog filma.

Tokom događaja, Luka Napolitano, Direktor brendova Fiat i Abarth za područje EMEA, saopštio je zvanični naziv novih FireFly porodice motora i dva nova motora - FireFly Turbo 1.0 i FireFly Turbo 1.3.

Nova dva efikasna i inovativna motora su predstavljena po prvi put na FIAT modelima, što je još jedna potvrda dominacije inžinjerstva FIAT Grupacije.

Za razliku od njihovog imenjakam FireFly Turbo motori su najkompaktniji i najčistiji izvori energije koji se trenutno nalaze u modelima marke FIAT.

Upravo za ovu priliku brend FIAT kreirao je poseban veb sajt - https://www.new-fiat500x-press.com/ posvećen novom FIAT 500X koji sadrži video i foto materijal visoke rezolucije, kao dodatak pres saopštenju i tehničkim podacima.

 

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije