Novosti

Spektakularni Continental GTC Bavaria edition Bentley

Spektakularni Continental GTC Bavaria edition Bentley
Foto: N.N. | Spektakularni Continental GTC Bavaria edition Bentley

Bentley je skoro predstavio specijalno izdanje svog predivnog Continental GT kabrioleta, Bavaria Edition by Mulliner, kao model koji je kreiran u čast nevjerovatne ljepote slavne njemačke regije…

Sada, novi Bentley dolazi sa jedinstvenim bavarskim bojama, spajajući veličanstveni Glacier White eksterijer sa Imperial Blue krovom, koje su refleksija dezena bavarske zastave, izdvajajući ovaj model od svih drugih Continental GTC automobila.

Plavo bijeli dezen nastavljen je na prednjem braniku, sa emajliranim umecima. Pored toga, Mulliner Driver Specification točkovi od 22 inča i hromirana donja rešetka branika dodaju još jedan interesantni dizajnerski detalj cjelokupnom stilu modela.

Dezen bavarske zastave može se vidjeti i unutar kokpita takođe, sa izvezenim naslonima za glave u nijansama koje odgovaraju onima viđenim u eksterijeru. Potom, tu je Bentley Bavaria Edition oznaka, dvostruki furnirung koji izgleda predivno u verziji sa Mulliner Glacier White bojom i Imperial Blue kožom, dok kontrastni bijeli šavovi i ivice sjedišta, centralne konzole, volana, panela na vratima i patosnicama takođe krase ovaj model.

Što se performansi modela tiče, nemamo mnogo informacija, ali možemo očekivati da vidimo isti twin turbocharged 6.0 litarski W12 motor, sa osmostepenom automatskom transmisijom i 626 konjskih snaga, koji će Continental GTC Bavaria Edition model ubrzati od nule do sto kilometara na čas za samo 3.7 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 333 kilometra na čas.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije