Novosti

Stigao je novi Actros L

Stigao je novi Actros L
Foto: Twitter / Printscreen | Stigao je novi Actros L

​Stigao je novi Actros L iz Mercedes-Benz Trucksa sa svojom futurističkom ProCabin kabinom, još boljom aerodinamikom i dodatno optimizovanim sistemima asistencije vozaču.

Od svog lansiranja u junu 2021. godine, Actros L je definisao premium segment teških kamiona na dizel motor iz Mercedes-Benz Trucksa.

Sada kompanija svoj uspješni vodeći model podiže na novi nivo: sa futurističkim dizajnom vozila, optimizovanom aerodinamikom, brojnim karakteristikama udobnosti, efikasnim motorima, visokim nivoom dinamike vožnje i najnovijim sistemima asistencije vozaču, novi Actros L ima sve što je potrebno da impresionira operatere voznog parka i profesionalne vozače.

Tradicionalni kamion na dizel motor tako nastavlja priču o uspjehu ove serije modela započetu 1996. godine, još jednom potvrđujući posvećenost Mercedes-Benz kamiona da na najbolji način zadovolje potrebe svojih kupaca i njihovih vozača. Cilj: Da nastavimo da budemo jedan od pokretača u industriji kamiona sa konvencionalnim pogonom. Novi Actros L sa ProCabin kabinom može se naručiti od aprila 2024. i krenuće u proizvodnju u decembru 2024. godine.

Rainer Miler-Finkeldei, Rukovodilac razvoja u Mercedes-Benz Trucks: "Uvijek težimo da našim kupcima pružimo najbolja rješenja za vozila za sve pogonske tehnologije. Tradicionalni kamion sa dizel motorom će takođe nastaviti da bude nezamjenljiv u različitim regionima svijeta još neko vrijeme. Sa novim Actros L kamionom, dodatno smo optimizovali naš isprobani i testiran vodeći model u mnogim aspektima. To se već ogleda u revolucionarnom dizajnu kabine", prenose "Vrele Gume".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije