Novosti

Stižu novi Aston Martin Vanquish Zagato modeli

Stižu novi Aston Martin Vanquish Zagato modeli
Foto: Ilustracija | Stižu novi Aston Martin Vanquish Zagato modeli

Kada god izgovorite Aston Martin Vanquish Zagato, lice svakog istinskog ljubitelja automobila se ozari i to sa veoma dobrim razlogom...

Ovaj ekskluzivni superautomobil rođen je iz jedinstvenog partnerstva Aston Martin kompanije i čuvene italijanske dizajnerske kuće Zagato. Očaravajući kupe i kabriolet su sa lakoćom osvojili čitav svijet prethodne godine.

Ali, ako spadate u grupu ljubitelja ovih modela, vaš dan će upravo postati bolji jer je Aston Martin predstavio prve slike dvije nevjerovatne edicije ovog superautomobila – Vanquish Zagato Speedster i Shooting Brake modela. Oni će se pridružiti varijantama Coupe i Volante, odnosno kreacijama koje su odavno rasprodate.

Speedster je u suštini „sportskija“ verzija Volante modela sa nekoliko interesantnih dizajnerskih promjena, ali je Vanquish Zagato Shooting Brake prava poslastica, odnosno dramatična zvjer sa dva sjedišta, koja posjeduje jedinstveni krov sa staklenim insertima koji samo doprinose njegovoj privlačnosti.

Iako spolja stvari djeluju zaista zadovoljavajuće, u enterijeru Vanquish Zagato Shooting Brake mami još više pogleda svojim detaljima od karbona, kontrolama od anodizovane bronze i opcionim tapacirunzima od kože. U ponudi je i odgovarajući set prtljaga, kao savršeni kompanjon za sva putovanja.

Produkcija Aston Martin Vanquish Zagato serije ograničena je na ukupno 325 jedinica, uključujući 99 Coupe, 99 Volante, 99 Shooting Brake i 28 Speedster modela. Znajte da na ovom svijetu postoje ljudi koji su kupili po jedan od svakog ovog modela.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije