Novosti

Suprotnosti se nadopunuju: Aniversario i Reversario by Pininfarina (FOTO, VIDEO)

Suprotnosti se nadopunuju: Aniversario i Reversario by Pininfarina (FOTO, VIDEO)
Foto: Automobili Pininfarina | Suprotnosti se nadopunuju: Aniversario i Reversario by Pininfarina (FOTO)

Slavni italijanski dizarnerski studio Pininfarina je prije četiri godine povodom 90. rođendana kompanije predstavio model Battista (po imenu osnivača) u specijalnom Aniversario izdanju a sada je odlučio da napravi još jednu veziju nazvanu Reversario pošto je riječ o kontrastnom izdanju.

Zvuči zbunjujuće, pa i pomalo nejasno, ali ono bitno je da je i ovakva Battista našla kupca. Prevedeno to znači da je neko iskeširao za dva električna bolida bar 5,2 miliona evra, piše Index.

"Blizanci su potpuna i totalna perfekcija kakvu automobilski svijet nikada nije postigao. Ne samo da imaju naslijeđe i pedigre, gdje nose ime i neizbrisiv znak najvećeg svjetskog dizajnera automobila, oni se takođe nadopunjuju kao odraz u ogledalu.

Zauvijek će biti povezani savršenom ljubavlju. Blizanci se nikada ne mogu razdvojiti jer su doista ujedinjeni u dizajnu", prenose mediji izjavu kupca koji sada u garaži ima oba izdanja Battiste.

I Anviersario i Reversario koriste električni pogon i snagu Rimac Nevere (1.914 KS) od ovog modela se distanciraju se tek u pogledu dizajna. Izvana je i dalje zadržana dvobojna kombinacija, dok je interijer sada u kontrastnoj formi. Dakako, pripadajuće torbe za prtljag se podrazumijevaju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije