Novosti

Svjetska premijera misteriozne megajahte

Svjetska premijera misteriozne megajahte
Foto: N.N. | Svjetska premijera misteriozne megajahte
N.N.

Nova 79 metara dugačka italijanska jahta CRN brodogradilišta, nudi dovoljno mjesta za 39 članova posade i ima proširivi beach klub…

Prošle subote, u Ankoni u Italiji, brodogradilište CRN, koje je deo Ferretti grupe, lansiralo je jahtu koja tek treba da dobije svoje ime, a napravljena je od čelika i aluminijuma.

Ova jahta, dužine 79 metara ima pet paluba, uglađeni profil i linije koje su dizajnirane kao djelo saradnje ovog brodogradilišta i nautičkih arhitekata Zuccon International Project.

Rimski studio, Laura Sessa, pobrinuo se za enterijer jahte, ali su ti detalji i dalje tajni. "Motor Yachts 135 je djelo nautičke umetnosti, koje će biti čitava flota vrhunske majstorije koju samo Italija može kreirati", rekao je Alberto Galasi, CEO CRN i CEO Ferretti grupe.

Ova nova jahta je druga najveća za CRN brodogradilište, a nudi pet VIP kabina i veliki vlasnički apartman, tako da ima dovoljno mjesta za 12 putnika, za koje će se pobrinuti 39 članova posade. 

Pored svih vrsta otvorenih prostora i voluminoznog enterijera, vrhunac jahte koja čeka svoje ime jeste beach klub koji se otvara na tri strane. Maksimalna brzina jahte je 16 čvorova, zahvaljujući twin Caterpillar dizel motorima, a ona će biti namenjena isključivo privatnoj upotrebi klijenta sa Bliskog Istoka, onda kada mu bude dostavljena.

Video

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije