Novosti

U Kragujevcu otvoren sajam automobila "Auto Expo 2023"

U Kragujevcu otvoren sajam automobila "Auto Expo 2023"
Foto: Youtube / Printscreen | U Kragujevcu otvoren sajam automobila "Auto Expo 2023"

​Zvanično je otvoren sajam automobila “Auto Expo 2023” koji se na "Šumadija sajmu" održava do nedjelje 10. decembra 2023. godine.

Organizator ove manifestacije je "Šumadija sajam", pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na samom početku uslijedilo je obraćanje domaćina ove manifestacije, direktora Šumadija sajma, Aleksandra Štajna. Prisutne izlagače i zvanice pozdravio je i višestruki prvak na brdskim trkama, Mikica Vesnić.

Takođe u okviru ceremonije svečanog otvaranja, prisutnim zvanicama i izlagačima, kratkim govorom obratili su se i direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srbije, Branko Stamatović, generalni sekretar Asocijacije uvoznika i dijelova, Boris Ćorović, a ispred Uprave saobraćajne policije, Dejan Stević.

Ekspanzija Sajma automobila i ovogodišnje veliko interesovanje za isti, svakako su jasan pokazatelj privrednog razvoja grada Kragujevca.

18. po redu Sajam automobila na veliko zadovoljstvo zvanično je otvorio, dugogodišnji saradnik i izlagač, vlasnik i generalni direktor kompanije Tomić auto 034, Dragan Tomić.

U hali "Šumadija sajma", posjetioci će imati priliku da pogledaju najnovije modele koje će predstaviti najzastupljeniji brendovi automobilske industrije, poput Volkswagena, Mazde, Škode, Hyndaija, Fiata, Alfa Romea, Jeepa, Nissana, Kije i dr.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 20.00 časova, dok je posljednjeg dana sajma u nedjelju 10. decembra od 10.00 do 17.00 časova.

Cijena ulaznice je 100 dinara.

Parking za posjetioce je besplatan, navodi "AutoBlog".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije