Novosti

Uskoro dolazi novi BMW X3

Uskoro dolazi novi BMW X3
Foto: Instagram | Uskoro dolazi novi BMW X3

Svoj prijedlog ponudio je Sugar Design, a zasnovan je na dosad viđenim prototipovima, ali i nekim željama koje su izrazili brojni obožavatelji marke. BMW definitivno ima potrebu za dotjerivanjem svog dizajnerskog izraza, a prve rezultate mogli bismo vidjeti upravo na X3.

Sudeći po ovom renderu, BMW će odustati od forsiranja dramatičnih linija, odnosno nećemo više svjedočiti krajnje agresivnim linijama s kojima se susrećemo na brojnim modelima u gami bavarskog proizvođača.

Ima tu i dopadljivih rješenja poput ručica izravnatih s ravninom površine vrata. Padajuća linija krova iz koje se nastavlja poveći krovni spojler takođe nije mogla zaraditi loše ocjene. Dizajn zadnjih svjetala i blatobrana možda i nije najbolje riješen, kao ni uglasti završeci blatobrana.

Vratimo li se na prednji kraj, daljni rast "bubrega“ mogao bi mnogima zasmetati. Još više čudi izostanak vertikalnih letvica koje su zamijenjene sjajnim plastičnim pokrovom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sugarchow (@sugardesign_1)

Podsjetimo, novi X3 bi premijerno trebao biti predstavljen najkasnije polovinom iduće godine. Klasični benzinci i dizelaši trebali bi ostati u ponudi zajedno s hibridima u okviru unaprijeđene CLAR platforme. S druge strane, potpuno električni iX3 će biti izdvojen, a koristiće Neue Klasse osnovu.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije