Novosti

Volkswagen plaća reklamnu kampanju sa Chevroletom

Volkswagen plaća reklamnu kampanju sa Chevroletom
Foto: N.N. | Volkswagen plaća reklamnu kampanju sa Chevroletom

Nakon presuda do sada izrečenih u Americi, Volkswagen se našao u, blago rečeno čudnoj situaciji – mora da finasira reklamne kampanje sa drugim markama. Tačnije, VW finansira reklamnu kampanju koja promoviše i podiže savjest o električnim vozilima, a u video spotu pojavljuju se vozila konkurentskih marki, prenosi Dmotion.

Ovaj spot je prvi u nizu i čini dio nacionalne kampanje u Americi, iza koje stoji kompanija Electrify America, ćerka fima VW Group of America. Ova firma otvorena je 2016. i u obavezi je da u narednih 10 godina finansira čitave dvije milijarde dolara i promociju vozila sa nultom emisijom izduvnih gasova, odnosno električna vozila.

U osnovi, kampanja nije vezana niti za jednu konkretnu marku, a osim što je u spotu Chevrolet Bolt prepoznatljiv i samo na trenutak se vidi logo Chevroleta, uklonjena su sva obilježja proizvođača, a pojavljuje se nekoliko modela VW e-Golf, Honda Clarity, Nissan Leaf i BMW i3.

Kao kreativni tim agencije Deutsch objašnjava, asocijacija muzike iz poznatih animiranih i igranih filmova Flintstone (Porodica Kremenko) je potpuno jasna. Vozači koji koriste vozila sa motorima sa unutrašnjim sagorijevanjem pripadaju kamenom dobu, a električnih vozila budućnosti.

(cgauto.me)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije