Novosti

Volvo najavio sportski automobil

Volvo najavio sportski automobil
Foto: Volvo Promo | Volvo najavio sportski automobil
N.N.

Iako švedski proizvođač automobila nije tako blisko povezan s vozilima visokih performansi kao neki od njegovih rivala, sugerisao je da bi u budućnosti mogli da ponude jedan vrlo uzbudljiv sportski automobil.

U razgovoru s Car Salesom, glavni operativni direktor Volvoa Bjorn Annwall rekao je da je za marku važno da ima vodeći model i činio se otvorenim za ideju sportskog automobila.

"Svaka marka automobila treba malo začina koji će pomoći u pomJeranju granica onoga što automobil stvarno jeste, a mislim da bi i Volvo takođe trebalo da ima takav model", rekao je Annwall. Iako nije želIo da potvrdi da li Volvo već radi na novom automobilu s dvoja vrata, priznao je privlačnost takvih modela. Na kraju, međutim, moraju da imaju poslovnog smisla, navodi Jutarnji.hr.

“Kao dizajneri automobila uvijek volimo da radimo zabavne stvari poput coupea ili super sportskog automobila jer je to zabavno", rekao je. “Ali kao kompanija proizvodite proizvode koje ljudi žele i imate poslovnu opravdanost. Sve je moguće, rekao bih. Zavisi kuda ide tržište i šta kupac želi".

"Ostanite s nama", rekao je Annwall na direktno pitanje da li je novi sportski automobil moguć ili ne.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije