Novosti

Vozio Aventador SVJ 244 km/h u zoni sa ograničenjem manjim od 100 km/h

Vozio Aventador SVJ 244 km/h u zoni sa ograničenjem manjim od 100 km/h
Foto: Facebook | Vozio Aventador SVJ 244 km/h u zoni sa ograničenjem manjim od 100 km/h
N.N.

​Vozač Lamborghini Aventador SVJ modela malo se osvijestio kada ga je zaustavila policija zbog gotovo trostruko brže vožnje od dozvoljenog ograničenja.

Patrola kalifornijske saobraćajne policije registrovala je italijanski superautomobil koji se kretao brzinom od 244 km/h u zoni u kojoj je dozvoljeno 88 km/h.

Ovo je dosta manje od maksimalne brzine ovog čudovišta, ali je svakako daleko brže od onoga što bi svako razuman pokušao u zoni ovoliko velikoga ograničenja, piše Auto Exclusive.

Fotografija kazne podijeljena na Facebook-u otkriva da je vozač kažnjen za prekršaj bezobzirnog ponašanja za volanom ili kako se to kod nas kaže nasilničku vožnju.

Nije potpuno jasno kolika će kazna biti za ovo zaustavljanje, ali pošto je riječ o Americi vjerovatno će to biti samo packa za ovog bogatog vlasnika.

Lamborghini Aventador SVJ predstavlja najupadljiviji od svih modela ove legendarne linije, a iako njegova ograničena verzija Ultimae posjeduje nešto više snage, SVJ ipak ostaje najljući ulični ratnik.

Ovu mašinu pokreće urlajuća V12 jedinica zapremine 6,5 litara, koja seče vjetar neprikosnoveno sa brojnim naprednim aerodinamičkim komponentama italijanskog giganta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije