Botasu pol pozicija u Barseloni

Finski vozač Valteri Botas iz Mercedesa osvojio je pol poziciju za Veliku nagradu Barselone u Formuli 1, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama na stazi Katalunja.

Botas najbrži na prvom trening u Barseloni

Vozač Mercedesa Valteri Botas bio je najbrži na prvom treningu u Barseloni uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Španije.

Ferari sprema novi motor za Veliku nagradu Španije

Ferari očajnički želi da prekine dominaciju Mercedesa, pa samim tim donose novi motor svojim vozačima i to dvije trke prije nego što je to bilo predviđeno.

Markes prvi u Španiji, Kvartararo nije završio trku

Aktuelni svjetski šampion, vozač Honde Mark Markes slavio je u nedjelju na Velikoj nagradi Španije, četvrtoj trci Moto GP šampionata.

Najmoćniji MV Agusta Brutale motor

​Kao što je to slučaj sa svim modelima ovog brenda, stil za zadatak ima da predstavi srce vozača, kroz nepopravljivu estetsku privlačnost.

McLaren Senna na Donigton Park stazi kao omaž Airtonu Seni

Juče, 1. maja, obilježeno je 25 godina od kako nas je napustio jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, Airton Sena. Postoji li bolji način da se oživi sjećanje na ...

U Bakuu pol pozicija Botasu ispred Hamiltona

BAKU - Finac iz Mercedesa Valteri Botas osvojio je danas pol-poziciju i startovaće prvi na trci za Veliku nagradu Azerbejdžana u Formuli 1.

Baton propušta Le Man, mijenja ga Vandorne

​Šampion Formule 1 iz 2009. godine Dženson Baton neće učestvovati na ovogodišnjem izdanju trke 24 časa Le Mana, a u SMP rejsingu zamijeniće ga bivši timski kolega Stofel ...