Auto zanimljivosti

Sve za parking: 3D printerom napravio lažni adapter za punjenje (VIDEO)

Sve za parking: 3D printerom napravio lažni adapter za punjenje (VIDEO)
Foto: Printscreen | Sve za parking: 3D printerom napravio lažni adapter za punjenje (VIDEO)

Suočen sa vječitim problemom gdje će da parkira svog limenog ljubimca jedan dovitljivi vozač došao je na ideju kako da neometano koristi prostor namijenjen na električne aumobile.

Stanice za punjenje uvijek imaju pokoje slobodno mjesto a na njima moćete da budete isključivo ako punite automobil. Ipak, neki vozači tu ostavljaju automobile po cijeli dan a osim električnih tu budu parkirani i oni koji ne koruiste struju kao pogonsko gorivo.

To naravno nije dozvoljeno ali vlasnik jednog Mercedesa CLA doskočio je i ovom problemu.

Na 3D printeru je izradio adapter tj. elekričnu utičnicu koju je jednostavno montira na automobil a u nju ubaci kabl za punjenje. Ovaj plastični dio ne obavlja nikakvu drugu funkciju osim da običnom prolazniku izgleda da neko regularno puni svoj autombil.

Oni vrsniji poznavaoci auto industrije mogu i na prvi pogled da shvate da tu nešto ne štima jer CLA sa AMG naljepnicom i ogromnim spojlerom na gepeku baš i ne ide uz plug-in hibrid koji Mercedes prozvodi.

Detaljnijim razgledanjem se može uvjeriti da je u pitanju prevara jer displej na punjaču ne pokazuje da se auto puni niti da je uopšte spojeno sa njim.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Locura Racing (@locuracing)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije