SP Qatar 2022.

Auto zanimljivosti

Voli Porsche, ali nikada neće prodati Daciu Sandero

Voli Porsche, ali nikada neće prodati Daciu Sandero
Foto: Pexels/Mateusz/Ilustracija | Voli Porsche, ali nikada neće prodati Daciu Sandero
N.N.

Za svakoga postoji "prvi put" i za sve postoji "prvi put".

Vjerovatno nikada nećete zaboraviti svoj prvi automobil, koliko god da je možda bio "krš". 

Izgleda da se to odnosi i na one s dubokim džepom, kao što je teniska zvijezda, Ema Radukanu, prenosi B92.

Još od osvajanja U.S. Opena 2021., Ema Radukanu je u žiži zbivanja u svijetu sporta. Radi se o jednoj od najuspješnijih mladih teniserki svijeta, a trijumf na "Flešing Medouzu" joj je donio i čitav niz unosnih marketinških ugovora, uključujući i to što je postala ambasador brenda Porsche. Automobili ove marke su njen san još otkada je bila dijete, bar tako kaže, tako da se radi o savršenom spoju.

Saradnja između teniserke i popularnog njemačkog proizvođača luksuznih sportskih automobila, započela je u martu ove godine, a samo dva mjeseca kasnije, Ema je fotografisana u najjeftinijem modelu automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu – Daciji Sandero. U intervjuu datom za The Sun, koji je upriličio Porsche, Ema objašnjava da, iako obožava Porsche svim srcem, Dacia će ostati u njenoj garaži.

Ono što je još interesantnije je da se ne radi o novom automobilu. Ona ga je kupila kao polovnog za nekih 5.000 funti, neposredno pred izbijanje svjetske zdravstvene krize. 

"Bilo je to čudno, položila sam testove tri dana prije uvođenja prvih vanrednih mjera, i na neki način smo znali da će do toga doći, tako da nam je bio neophodan automobil što je prije moguće", objašnjava Ema. 

"Kupila sam polovnjak i vodila sam računa o njemu. Neću ga se nikada riješiti."

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije