Agrar

Milan Gagović časti sugrađane jabukama

Milan Gagović časti sugrađane jabukama
Foto: Srna | Milan Gagović časti sugrađane jabukama
Srna

​FOČA - Poljoprivrednik iz Foče Milan Gagović odlučio je da svoje sugrađane počasti sa 400 kilograma organske jabuke koju uzgaja na svom imanju u selu Lazija u mjesnoj zajednici Cape-Ustikolina.

Gagović je danas obradovao članove fočanskog Udruženja slijepih i slabovidih, kojima je darovao jabuke, džem i rakiju, a sutra će na Trg kralja Petra donijeti, kako je najavio, oko 400 kilograma jabuka i ostaviti da se građani sami posluže.

Vlasnik poljoprivrednog gazdinstva "Zdrava hrana Gagović" jabuke je namijenio penzionerima i svima koji nemaju selo i kojima je ovakav vid pomoći potreban.

Predsjednik Udruženja slijepih i slabovidih Dara Đajić izrazila je nadu da primjer Milana Gagovića neće ostati usamljen.

"Slučajno sam s njim stupila u kontakt i pitala ga da li našim članovima može nešto od svojih proizvoda obezbijediti za zimnicu i on nam je odmah došao i donio jabuke, džem i rakiju. Nadam se da će njegov primjer i drugi privrednici slijediti i pomoći ne samo nama, nego i ostalim udruženjima kojima je pomoć neophodna", rekla je Đajićeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije