Agrar

Sajam domaćih proizvoda od 12. do 14. maja

Sajam domaćih proizvoda od 12. do 14. maja
Foto: Pixabay | Sajam domaćih proizvoda od 12. do 14. maja

RUDO - Međunarodni sajam domaćih proizvoda biće održan od 12. do 14. maja u sportskoj dvorani u Rudom, a svoje proizvode predstaviće više od 100 izlagača iz BiH, Crne Gore i Srbije.

Na Sajmu će svoje proizvode predstaviti pčelari, voćari, zatim proizvođači suvog mesa, mliječnih prerađevina, sokova, džemova, prepeličijih jaja, kao i zanatlije drvodelje i proizvođači vina.

Direktor Centra za turizam i sport i jedan od organizatora Vladimir Bradonjić rekao je da sajamska manifestacija, osim izložbenog karaktera, ima i zabavni dio.

"Pripremili smo spektakl, koncert Dejana Matića koji će biti održan u petak, 13. maja, u Sportskoj dvorani, a ulaz će biti besplatan", istakao je Bradonjić.

Koordinator ove manifestacije Katarina Đurović rekla je da je ove godine na Sajmu planirano takmičenje djece osnovnih škola u pjevanju, te izbor najboljeg rada osnovaca na zadatu temu, dok srednjoškolci predstavljaju zanimanja svojih škola.

Organizator Sajma je Javna ustanova za turizam i sport Rudo, a pokrovitelj Sajma je opština Rudo, kao i brojni sponzori i donatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije