Ljubav i seks

4 horoskopska znaka kojima je uživanje partnera najvažnije

4 horoskopska znaka kojima je uživanje partnera najvažnije
Foto: Cottonbro/Pexels | 4 horoskopska znaka kojima je uživanje partnera najvažnije
N.N.

​Kada je u pitanju zadovoljavanje intimnih potreba partnera u spavaćoj sobi, nije bitan samo vaš libido, već i koji ste znak u horoskopu, tvrde astrolozi.

Biti nesebičan u krevetu nekim pripadnicima Zodijaka nije prirodno. S druge strane, pružanje užitka partneru za neke znakove je imperativ.

Ova četiri horoskopska znaka fokusiraju se na partnerov užitak u krevetu.

1. Ovan

Ovan, jedan od tri vatrena znaka, strastven je i nestrpljiv, a svom partneru želi da pruži sve najbolje.

Oni znaju šta žele i kada to žele. Ako ste vi ono što žele, imaćete partnera koji je isključivo posvećen tome da vam ugodi u krevetu,  ali nemojte da očekujte dugu predigru.

Ako upoznate Ovna i završite sa njim u krevetu, on će vaše iskustvo učiniti nezaboravnim.

2. Bik

Bikovi će vam pružiti strastvene i nezaboravne trenutke, a misliće na sve sitinice koje su važne da se osjećate kao da ste na tronu.

Pod tim se misli i na najdublje čulne doživljaje. Uzmite u obzir svijeće, svilenu posteljinu, mnogo grljenja i maženja. Ovaj znak je u skladu sa svim čulima i ohrabrivaće vas da se oslobodite u svakom pogledu.

U intimnim odnosima sa Bikom ćete sigurno uživati. Oni će vas dovesti do ludila, sa njima ćete provesti jedinstveno vrijeme koje vjerovatno niste iskusili ni sa kim prije.

3. Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, boginja  ljubavi, čulnosti i ljepote, Vage su sjajni partneri u krevetu. Oni su romantični, privrženi i zavodljivi. Nježni su i uživaju u istraživanju tijela svog partnera. Vage cijene obostrano zadovoljstvo. Otvoreni su za eksperimentiranje u spavaćoj sobi i sve će pokušati barem jednom.

4. Škorpija

Spadaju u najerotičnije i najzavodljivije znakove Zodijaka. Muškarci Škorpije su emocionalni i ambiciozni, a oba ta kvaliteta unose u svoje intimno iskustvo.

Takođe, imaju moć da osjete potrebe partnera. Oni vrlo često duboko zarone u vašu dušu kako bi otkrili sve vaše skrivene želje, samo da bi ih ispunili zadivljujućom vještinom.

 

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije