Ljubav i seks

Ako vam se bivši ovako ponaša, onda vas još želi

Ako vam se bivši ovako ponaša, onda vas još želi
Foto: N.N. | Ako vam se bivši ovako ponaša, onda vas još želi
N.N.

Raskid nije nikada lak, ni za stranu koja ostavlja, a posebno nije lak za ostavljene.

Raskidi su pravi emotivni vrtlog i nikada ne prolaze lako, jer u njima niko nije ravnodušan. Iako je najveći broj raskida konačan, ponekad jedna strana vjeruje da postoji mogućnost za pomirenje. Ako vaš bivši radi ove stvari, moramo da vam kažemo da vas još nije prebolio.

Čestita vam rođendan

Tek što je sat otkucao ponoć, stiže prva poruka i to baš od vašeg bivšeg. Nije riječ o kratkoj i jednostavnoj poruci, nego o pravoj, srčanoj čestitki zbog koje bi se i vaša najbolja prijateljica postidjela.

Poziva vas na žurke koje priređuje

Ovo je pravi znak da još želi da privuče vašu pažnju. Ishod može da bude različit. Može da pokuša da vas ponovo osvoji, a može i da pokuša da vas napravi ljubomornom sa drugom djevojkom.

Želi da vam dokaže da se promjenio

S vremena na vrijeme vam se javi kako bi vam objasnio da je potpuno novi, zreliji čovjek. Tvrdi kako sada razumije šta vam je smetalo kod njega i kako je sve to bar malo promjenio, piše Index.hr.

Raspituje se za vas

Vaši zajednički prijatelji spomenuli su vam kako se raspituje za vas, o vašem životu i šta se u njemu trenutno događa. Uz to im napominje da vam nikako ne otkriju da priča o vama.

Objavljuje statuse sa skrivenim porukama

Ljubavni citati, patetične fotografije i emotivne pjesme prvo su što vidite na njegovom profilu. Iako on možda ne shvata koliko je očigledan, vama će biti sve jasno čim vidite šta objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama na kojim ste još prijatelji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije