Ljubav i seks

Bliznakinje 11 godina dijele istog vjerenika

Bliznakinje 11 godina dijele istog vjerenika
Foto: Print Screen/Instagram | Bliznakinje 11 godina dijele istog vjerenika
N.N.

Iz daleke Australije, stiže nam nesvakidašnja priča o dvije bliznakinje. Naime, Ana i Lusi Desinkve (35) dijele istog vjerenika, a sada imaju želju da zatrudne u isto vrijeme.

Između ostalog, one važe i za "najsličnije bliznakinje na svijetu".

Ana i Lusi tvrde da ne mogu biti jedne bez druge, a ta povezanost je toliko jaka da se i zajedno tuširaju. Ono što ljude najviše šokira, jeste činjenica da već 11 godina dijele istog vjerenika Bena Bajrnea!

Njih troje dijele isti krevet, a bliznakinje su otvoreno priznale da žele da zatrudne u isto vrijeme.

"Imamo 35 godina. Odlučile smo da sada želimo djecu", dodala je Ana.

"Svaki put kada pomislim da bi Ana mogla da bude trudna, a ja ne, doživim 'mini srčani udar'. Radije bismo da smo obje trudne nego jedna", izjavila je Lusi.

Ben je prošle godine zaprosio Anu i Lusi tvrdeći da mu znače cijeli svijet i da želi da provede ostatak život sa njima. Na društvenim mrežama kače zajedničke slike i otvoreno pričaju o njihovoj vezi. Mnogi su negativno šokirani, što se da vidjeti po komentarima, ali oni tvrde da ih to ne zanima uopšte.

"Nama to nije čudno. Imamo istog vjerenika i sve troje dijelimo isti krevet. Imamo isti ukus u svemu, pa nije čudno što nam se sviđa i isti muškarac", prenosi Daily Star izjavu bliznakinja.

(Magazin novosti)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije