Ljubav i seks

Četiri stvari koje biste trebali izbjegavati na početku veze

Četiri stvari koje biste trebali izbjegavati na početku veze
Foto: N.N. | Četiri stvari koje biste trebali izbjegavati na početku veze

Iako svi želimo partnera koji je brižan, pouzdan i koji čini sve kako bi nas razveselio i pokazao koliko mu je stalo, ponekad je bolje postupno otkrivati emocije i ne pretjerivati s brigom. Sljedeći postupci ne bi trebalo da se uvode u rutinu već na početku veze, jer bi mogli da uplaše vašeg partnera, od preranog vezivanja, za koje oni još možda još uvijek nisu spremni:

1. Prerano izjavljivanje ljubavi

Ljubav je predivno osjećanje, međutim i za predivne stvari postoji pravo vrijeme. Ne bi trebalo da prerano izgovorimo: volim te, jer može zvučati neiskreno, možete vrlo lako otjerati partnera od sebe jer to što vi zapravo osjećate na samom početku veze nikako nije ljubav, već zaljubljenost. Priče o tome kako je on vaša srodna duša, ili kako vi znate da ga volite ostavite po strani barem neko vrijeme i dobro razmislite i preispitajte svoja osjećanja, jer vas krupne riječi često mogu uvaliti u tešku situaciju i naći se u raskoraku sa vašim pravim osjećanjima.

2. Previše informacija na prvom dejtu

Intimne priče o vama i vašoj porodici zadržite za sebe sve dok ne budete sigurne da je riječ o ozbiljnoj vezi. Poštujte i svoju i tuđu privatnost i nikada nemojte odavati baš sve o sebi. Osobi koja tek započinje odnos sa vama, biće mnogo zanimljivije da vas postepeno upoznaje, uostalom jedna od glavnih osobina zavodljivih žena svakako je tajanstvenost.

3. Pretjerano učestalo dopisivanje

Iako je početak veze vrlo uzbudljiv period, pokušajte da se kontrolišete i nemojte pretjerivati sa slanjem poruka jer bi mogle postati poprilično naporne drugoj osobi i nemojte insistirati da stalno provodite vrijeme zajedno. Ne želite da se vaš partner osjeti kao da ga gušite već na samom početku.

4. Ljubomora

Ključna stvar uspjeha u svakoj vezi definitivno je povjerenje i bitno je da već na samom početku oboje budete iskreni i pokažete jaku volju da vaš odnos uspije, zato dajte sve od sebe i pokušajte da u ovaj odnos uđete otvorene i bez nepotrebnih sumnji.

(ljepota&zdravlje)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije