Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Četiri tajne loših momaka: Kako osvojiti svaku djevojku?

Četiri tajne loših momaka: Kako osvojiti svaku djevojku?
Foto: N.N. | Četiri tajne loših momaka: Kako osvojiti svaku devojku?
N.N.

​“Nekonformizam upućuje na kvalitete koje žene uglavnom smatraju atraktivnim, kao što su preuzimanje rizika i samopozudanja”, otkriva autor studije Metju Hornsi.

Međutim, gluma ne funkcioniše, pa zato pročitajte nekoliko savjeta koji će vam pomoći da probudite svoju nestašu, buntovničku stranu.

Skockajte se

Ušetali ste u noćni klub i plivate u moru drugih muškaraca, pa bi trebalo da se izdvojite po nečemu. Ponekad su muškarci previše averzni prema riziku, pa vole da igraju na sigurno i da “prate” publiku.

“Ali dio odrastanja je da znate kada treba da se uklopite u gomilu, a kada da istupite iz nje”, kaže Hornsi.

Umjesto da se utopite u masu muškaraca u klubu, dobro pogledajte u vaš orman i odaberite dobitnu kombinaciju koja će vas pretvoriti u alfa mužjaka.

Dovoljan vam je samo jedan komad u svakom autfitu, kako biste izgledali prkosno i buntovno.

Na primjer, počnite sa crnim blejzerom i bijelom majicom kartkih rukava i upariteih sa blago pocjepanim farmericama kako biste stvorili kontrast i zainteresovali djevojku.

Možete i da stavite kožnu narukvicu, da pomiješate kožnu jaknu sa elegantnom košuljom. Iskombinujte čizme sa odjelom, patike sa elegantnim pantalonama ili brogues cipele sa džinsom.

Brzopotezno muvanje

Uzmimo na primjer onlajn muvanje: mnogi muškarci flertuju danima, ako ne i nedjeljama, prije nego što naprave finalne korak i pitaju djevojku da izađu.

 “Pravljenje brzog prvog poteza će pokazati djevojci da ste uporni i samouvereni”, kaže psiholog Paulette Šerman.

Preskočite početak i pređite pravo na najbolji dio. Ako se dopisujete, napišite joj: “Želio bih da častim pićem. Sutra. Može?”

Budite otvoreni i samouvjereni i bićete iznenađeni koliko ćete je zainteresovati.

Umanjite faktor straha

Muškarci obično igraju na sigurno zbog straha od odbijanja. “Kada iskusimo strah, primitivni dio našeg mozga izaziva nas da se klonimo opasnosti”, kaže terapeut Pol Hokmejer.

Trenirajte hrabrost kao mišić, kome treba što više vježbanja. “Vježbajte da budete drugačiji. Pustite da potencijalni stid izađe iz vas.

Demonstrirajte neustrašivost na načine koje ona nikad neće zaboraviti i uradite nešto neočekivano, jer čak i mali momenti neustrašivosti mogu da ostave duboku impresiju.

Seksolog Debi Herbenik se osvrnula na način flertovanja muškarca u avionu. “Nakon što smo malo popričali, ustao je do toaleta. Skinuo je svoje slušalice i stavio ih na moje uši, bez pitanja. To je bilo tako seksi i prkosno. Da nisam imala dečka, pristala bih na izlazak s njim”, rekla je Herbenik.

Objavite rat dosadi

“Mnogi parovi upadnu u rutinu”, kaže profesor psihologije na Univerzitetu Djuk Den Ariely.

Međutim, ako vi i vaša djevojka dijelite nova iskustva, to je onda duh avanture, koji vas prirodno tera da budete uzbuđeniji i poletniji, a ta pozitivna energija može da poboljša vašu vezu.

Reći ćemo samo ovo: Seks u wc-u restorana.

“Idite do toaleta i skinite joj gaćice”, kaže Herbenik. Postoji dobra šansa da će je ova situacija prodrmati i razbuditi. Istraživanje iz 2013. godine je pokazalo da je 28 procenata žena dosadno u vezi, a da su drugih 25 procenata da bile na ivici dosade.

Ako vam se seks u toaletu restorana ipak čini previše, pokušajte ovaj jednostavniji način: Na sljedećem letu ili putovanju busom, prebacite ćebe preko nogu i pustite vaše nestašne prste da se igraju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije