Ljubav i seks

Da li je ljubavnica uvijek krivac za nečiji krah veze?

Da li je ljubavnica uvijek krivac za nečiji krah veze?
Foto: Pixabay | Da li je ljubavnica uvijek krivac za nečiji krah veze?

Do razvoda braka ili dugih veza često dolazi zbog ulaska treće osobe u odnos dvoje ljudi.

Ukoliko je muškarac pronašao ljubavnicu, često čujemo komentare tipa "da li ona ima morala" i "kako je mogla sa oženjenim čovekom", a ređe postavljamo pitanje "kako je muškarac mogao da uradi to svojoj supruzi". Da li je druga žena uvijek krivac za raspad veze ili braka?

Jedna žena za portal "The Sun" objasnila je svoje viđenje stvari.

Rejčel Foster, koja je imala aferu u svojim dvadesetim godinama, smatra da nikada nije načinila grešku.

"Krivite muškarca, ne ljubavnicu. Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem, a ja tada, kao slobodna devojka, nisam osetila nimalo krivice. Da nije izabrao mene za ljubavnicu, vjerovatno bi to bila neka druga devojka", kategorična je ona.

"U svojim dvadesetim sam se doselila u London, gdje sam započela novi život. Tada sam upoznala Simona, ostvarenog muškarca koji je imao svoju firmu. Iako nije bio moj tip, odmah mi je laskala njegova pažnja", priča ova djevojka.

"Znala sam da je oženjen i da ima ćerku, ali me je zavelo sve u vezi sa njim. Pričao mi je kako je njegova žena, otkako je postala majka, njega potpuno zanemarila. Viđali smo se dva puta nedjeljno i nikada nisam razmišljala o njegovoj ženi. Bio je to njegov problem, ne moj. Ipak, bila je to samo afera koja se završila tri mjeseca nakon jer on nije želio da napusti ženu i dijete", ispričala je ona.

Ova devojka zaključuje da bi do prevare svakako došlo, ne zbog nje kao ljubavnice već zbog odluke samog muškarca koji je tada bio nezadovoljan u svom braku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije