Ljubav i seks

Deset znakova da žena nije srećna u braku

Deset znakova da žena nije srećna u braku
Foto: Pixabay | Deset znakova da žena nije srećna u braku
N.N.

Osmijeh nije garant sreće. Danas kada se svi osmjehuju i glume sreću, ipak postoje signali koji jasno otkrivaju ženu nesrećnu u braku.

Ljudi danas s pravom ne žele da trpe i s prvim znacima krize, izlaze iz bračne zajednice. Ali prije razvoda, nezdovoljstvo kulminira.

Ovo su neki od znakova koje manifestuje žena koja živi u nesrećnom braku:

Prestaje da komunicira sa mužem

Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Vrlo brzo se ljuti

Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na muža, onda je to još jedan znak nesrećno udate žene.

Uvijek je umorna

Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih.

Ona kaže "ne" seksu

Žene koje su nezadovoljne u braku, ne dozvoljavaju partneru da im fizički priđe.

Ima tajne

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podijeli sve ono što joj se dešava u životu, vjerovatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi povjerenje

Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona provjerava telefon, špijunira e-mail. Ne vjeruje mu i često je možete čuti kako govori neku od opaski tipa: "Mušakrcu se ne smije vjerovati".

Ne obraća pažnju

Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

Pravi nove korake u svom životu

Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim hobijima.

Počinje da razmišlja samo o sebi

Žena nesrećna u braku postaje sebična. Ona vrijeme posvjećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

Ona mijenja svoj izgled

Vidne promjene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije